Rideklubben / Faciliteter

Faciliteter

Holbæk Rideklub er en selvejende, aktiv rideklub med drift af eget hestepensionat i den ene stald og udlejning af ridehus, dressurbaner og springbane samt gæstebokse i vores gæstestald. 
 
 
Vi har 20x60 meter ridehus med 6 separate indgange og ialt 120 meter tilskuer plads. 
 
3 udendørs 20x60 meter dressurbaner, sekretariat "Boxen", 80x100 meter græsspringbane og betonplads med fast bund v/kåringer og ca. 8 km ridesti. 
 
Ridehuset ligger imellem de 2 stalde og der er således direkte adgang fra staldene ind i ridehuset. 
 
I stald 1 har vi gæsteopstaldning v/arrangemnter. Her forefindes 26 bokse, vandspiltorv og solarie. 
 
Hvis du er interesseret i at høre nærmere om priser og vilkår for at leje faciliter i Holbæk Rideklub kontakt da hol.bestyrelse@gmail.com. 
 
 
I stald 2 har vi vores faste hesteopstaldning til max. 16 heste og ponyer. I denne stald er der 25 hesteboks, og indrettet 5 striglepladser og vandspiltorv til fælles benyttelse.
 
Der medfølger 2 sadelpladser og 1 stort rytterskab til hver boks samt adgang til foderrum og dækkenrum og gratis trailerparkeirng i opstaldningsprisen. 
 
 
Der forefindes 2 toiletter - dog ingen handicapvenlige pt.
 
 
 
Se ridestierne på kortet nedenfor 
 
OBS - er under opdatering - se helt nyt kort i mappen i ridehuset 

Bemærk, at en af stregerne/ridestierne er både brun og pinkfarvet, det er den nye grussti*, som klubben fik som erstatning for vores tidligere ridesti som gik langs Stenhusvej efter at dette jord blev udstykket til boligbebyggelse.
 
I skal ride i den side af stien, hvor den lille bro over åen er af grus, svellerne over åen er til de gående.

I kan risikere at møde en hundelufter der fejlagtigt tror at denne sti ikke er en ridesti, men så henviser I bare til hjemmesiden her og kortet ovenfor.
 
Man må gerne både skridte, trave og galoppere på ridestierne, men I skal huske altid at tage ned i skridt, hvis I møder andre på stierne, f.eks. kondiløbere og hundeluftere, dette gælder naturligvis også, hvis I møder andre ryttere.

DOG må I hverken trave eller galoppere det stykke ridesti vi har inde i Knudsskoven nord for Ladegårdsalléen og Skagerakvej (dvs. langs den prikkede streg) og på den *nye grussti – omtalt ovenfor – dvs. det stykke på kortet som både er brunt og pinkfarvet. Her færdes vi altid kun i skridt til hest.

© 2016 Holbæk Rideklub | Ladegårdsalleen 3B, 4300 Holbæk  | hol.bestyrelse@gmail.com