Rideklubben / Faciliteter

Faciliteter

Holbæk Rideklub er en selvejende, aktiv rideklub med eget hestepensionat. 
 
Vi har to separate stalde med hver deres vandspiltov, 2 aflåste sadelrum i hver stald og i stald 1 forefindes solarie, hvortil der kan købes poletter.
 
I stald 2 er der indrettet 5 striglepladser til fælles benyttelse af alle. 
 
 
Der medfølger 2 sadelpladser og 1 stort rytterskab til hver boks samt adgang til foderrum og dækkenrum.
 
Gratis trailerparkering.
 
Der forefindes 2 toiletter - dog ingen handicapvenlige pt.
 
De to stalde ligger med direkte adgang til 20x60 m ridehus, lille tribune med siddepladser samt lille rytterstue med køkken til dagligt kaldet "Krybben"
 
Udendørs har vi 3 20x60 m dressurbaner (heraf 1 med lys), 1 80x100 m græsspringbane samt ca. 8 km ridesti rundt om markerne.
 
Derudover har vi et stævnesekretariat med udsigt over alle banerne, til dagligt kaldet "Boxen" 
 
 
Se ridestierne på kortet nedenfor 

Bemærk, at en af stregerne/ridestierne er både brun og pinkfarvet, det er den nye grussti*, som klubben fik som erstatning for vores tidligere ridesti som gik langs Stenhusvej efter at dette jord blev udstykket til boligbebyggelse.
 
I skal ride i den side af stien, hvor den lille bro over åen er af grus, svellerne over åen er til de gående.

I kan risikere at møde en hundelufter der fejlagtigt tror at denne sti ikke er en ridesti, men så henviser I bare til hjemmesiden her og kortet ovenfor.
 
Man må gerne både skridte, trave og galoppere på ridestierne, men I skal huske altid at tage ned i skridt, hvis I møder andre på stierne, f.eks. kondiløbere og hundeluftere, dette gælder naturligvis også, hvis I møder andre ryttere.

DOG må I hverken trave eller galoppere det stykke ridesti vi har inde i Knudsskoven nord for Ladegårdsalléen og Skagerakvej (dvs. langs den prikkede streg) og på den *nye grussti – omtalt ovenfor – dvs. det stykke på kortet som både er brunt og pinkfarvet. Her færdes vi altid kun i skridt til hest.

© 2016 Holbæk Rideklub | Ladegårdsalleen 3B, 4300 Holbæk  | hol.bestyrelse@gmail.com