Aktiviteter / Championatsregler

Championatsregler

Man skal fuldt aktivt medlem af Holbæk Rideklub og starte for klubben jvf. stævnets program.

Link fra resultatlisten på live skal indsendes på mail hol.staevne@gmail.com senest en måned efter stævnet.
 
Hvis stævnet ikke er på live, sendes link til stævneklubbens side, hvor resultaterne så ligger.

Det er muligt at rangere for:

o Dressur – pony og hest
o Spring – pony og hest
o Military – pony og hest
 
Kun placeringer ifølge alm. regler er gældende. Der skal være mindst tre ryttere opstillet en liste, før der udpeges en vinder af den givne liste.
 
Vinderen er den, der har opnået flest point i året (1/1 - 31/12), og pokalen uddeles ved generalforsamlingen i februar.
 
Hvis man har startet til HOL´s egne stævner og gerne vil kunne modtage championatspokalen, skal man have hjulpet minimum 2 timer pr. stævnedag, man har deltaget i.
 
Point for placeringer tildeles efter pointskemaer over niveau for klasse, placering og sværhedsgrad.
 
Sløjfe- og procentklasser er pointgivende som en 3. plads i den pågældende sværhedsgrad med mindre der er tildelt placeringer ved stævnet, hvor der i så fald tildeles point for den givne placering.

Holdcup: start i holdcup er pointgivende efter holdets samlede placering ifølge sværhedsgrad og klasse den enkelte rytter har redet. Hvis der i cuppen har været indledende klasser og en rytter placeres individuelt i disse, så tildeles point for den givne placering ifølge pointskema. Har den enkelte rytter kun redet én klasse, så tildeles kun point for det samlede resultat og start, uagtet at der måtte være individuel placering i klassen.
 
Mesterskabsklasser: hvis der har været indledende klasser og rytter placeres individuelt i disse, så tildeles point for den givne placering. Har rytter kun redet én klasse, så tildeles kun point for det samlede resultat og start, uagtet at der måtte være individuel placering i klassen.

I mesterskabsklasser (klub, HM, distrikt, DM, NM, EM) får man dobbelt-op for sin placering. Rider man holdmesterskab gives dobbeltpoint for den sværhedsgrad man har startet.

For start til E, R og D-klasser giver der 1 point pr. start. For start i C-klasser gives 2 point pr. start, i B-klasser 3 point pr. start og i A-klasser 4 point pr. start. Ved internationale stævner gives 5 point pr. start.
 
 
 
 
 
 

© 2016 Holbæk Rideklub | Ladegårdsalleen 3B, 4300 Holbæk  | hol.bestyrelse@gmail.com