Aktiviteter / Championater

Championater

Championat 2023
 
Dressur hest

Tilde Rasmussen på Piece of Art = 182 point
 
Jette Foss Nielsen på Elmeskovs Kenzo = 90 point
 
Sophie Helmundt og Enigma Edoras = 15 point
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras = 5 point
 
 
Spring Hest
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras = 40 point
 
Agnes Kromann Bjærg og Knock Out = 16 point
 
 

Dressur pony

Jasmin Jensen og Palermo C-S = 179 point
 
Camilla Jøhnk Kristensen og Lind's Vivaldi A = 119 point
 
Sif Stange og Kokkedals Surprice = 76 point
 
Smilla A. Spang Olsen og Lundens Golden Dancer = 61 point
 
Smilla A. Spang Olsen og Aladdin = 30 point
 
Marie Schoubye Andersen og Nylykkes Manifique = 29 point
 
Nicoline Bertelsen og Kirkebakkens Saxo = 28 point
 
Nicoline Stentoft og Firenzo = 27 point
 
Emilie Lykke Ingemann og Prins Ejgil = 26 point
 
Victoria Guirado Bruus Jensen og Palermo C-S = 13 point
 
Gustrav Frydensberg Larsen og Bomgårdens Design = 9 point
 
Marie Becher Larsen og Lady = 9 point
 
Clara Juel Kraft og Høj's Charming Heitiano = 7 point
 
Sif Stange og Bjerregårds Finally = 6 point

Smilla A. Spang Olsen og Golden Miss Honey = 1 point
 
 
Spring pony 
  
Clara Juel Kraft på Høj's Charming Heitiano = 84 point
 
Andrea Werling Rasmussen på Østergårds don Quixate = 75 point
 
Sif Stange og Bjerregårdens Finally = 46 point
 
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer = 29 point
 
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A = 9 point
 
Marie Schoubye Andersen og Nylykkes Manifique = 7 point
 
Sif Stange og Kokkedals Surprice = 6 point
 
 
***
 
Stævner 2023:

30 December - Slagelse Rideklub - D-stævne
Clara Juel Kraft på Høj's Charming Heitiano var til start i 40 cm og 50 cm, metode B0. Begge runder var fejlfrie, så det giver 4 point for hver fejlfrie runde og 1 point for hver start. I alt 10 point til dette stævne.
 
26 December - Hillerød Sportsrideklub - D-stævne
Clara Juel Kraft på Høj's Charming Heitiano var til start i 2x40 cm, metode B0. Begge runder var fejlfrie, så det giver 4 point for hver fejlfrie runde og 1 point for hver start. I alt 10 point til dette stævne. 
 
2 December - Hvalsø Rideklub - D-stævne
Nicoline Bertelsen og Kirkebakkens Saxo var til start i julehold cup. Equipagen red LC2 (sv.0) med et meget flot resultat. 1 point for starten og 6 point for placering. I alt 7 point til dette stævne.
 
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivaldi A var også til start på samme hold og red LA1 (sv.2). 3 point for starten. 8 point for placeringen. I alt 11 point til dette stævne. 
 
Marie Schoubye Andersen og Nylykkes Manifique var også til start på holdet og ren en flot LC1 (sv.0). 1 point for starten. 6 point for starten. I alt 7 point til dette stævne.
 
Marie Becher Larsen og Lady var også til start på holdet og red en flot LB2 (sv.1). 2 point for starten. 7 point for placeringen. I alt 9 til dette stævne.
 
Holdet var så gode at de vandt og dermed får alle equipagerne point for 1 plads ud fra sværhedsgraden i det redet ridt
 
25 November - Slagelse Rideklub - D-stævne
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang 40 og 50 i metode B0. Equipagen fik en flot fejlfri runde og 4 ærgelige fejl. Derfor får equipagen 1 point for hver start og 4 point for den fejlfrie runde. I alt til dette stævne = 6 point.
 
25 November - Aagerupgård Sportsrideklub - D-stævne
Nicoline Bertelsen og Kirkebakkens Saxo var til start i LC2 og LC3 (sv.0). Equipagen fik 2. og 3. pladsen. Meget flot. 
1 point for hver start og 5 point for 2. plads og 4 point for 3. plads. I alt til dette stævne = 11 point. 
 
Marie Schoubye Andersen og Nylykkes Manifique var til start i LD1 og LD2 (sv.0). Equipagen vandt klassen og blev også nr. 4. 1 point for hver start og 6 point for 1. pladsen og 3 point for 4. pladsen. 11 point til dette stævne.
 
18 November  - Helsinge Rideklub - D-stævne
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang 30 og 40 i metode B0 og fik 2 fine fejlfrie runder. 1 point for hvert start og 4 point for hver fejlfrie runde. 10 point til dette stævne
 
 
4 November - Heslegårds Rideklub - Landsstævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB1 (Sv.3). 12 point for denne start.
 
4 November - Odsherred Rideklub - D-stævne
Nicoline Bertelsen og Kirkebakkens Saxo var til start i LC2 (sv.0). Equipagen red sig ind på en flot 1. plads. 1 point for starten og 6 point for 1. pladsen. 7 point i alt til dette stævne.
 
3 November - heslegårds Rideklub - Landsstævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB1 (Sv.3). 12 point for denne start.
 
22 oktober - Roskilde Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i spring. Det blev til 2 fine runder der desværre ikke gav placeringer. 2 point for begge starter.
 
22 oktober - Holbæk Rideklub - E-stævne (Klubmesterskab)
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. I opvarmingsklassen sprang equipagen 30 cm i metoden B0. Desværre 4 fejl. 1 point for starten. 
I mesterskabsklassen statede equipagen 40 cm i metoden B1. Equipagen blev nr. 3 i mesterskabet og får derfor 4 point for 3. pladsen og 1 point for starten. I alt 5 point, men da det tæller dobbelt i mesterskabsklasser får equipagen 10 point for denne klasse. 
I alt 11 point til dette stævne.
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras var også til start. I opvarmingsklassen spring de 50 cm i metoden B0. 4 point for fejlfri runde og 1 point for starten. 
I mesterskabet sprang de også 50 cm i metoden B1. Her fik de en flot 2. plads. 5 point for 2. plads og 1 point for starten. Denne runde tæller dobbelt. I alt 12 point for denne runde. 
17 point i alt til dette stævne.
 
Sif Stange og Bjerregårds Finally var også til start i spring. Equipagen fik en flot fejlfri runde i opvarmningsklassen. 4 point for fejlfri runde og 1 point for starten. I alt 5 point.
I mesterskabsklassen gjorde de rent bord og blev, for 2. år i træk, klubmestre. 1 point for starten og 6 point for 1.pladsen. Da det er mesterskabet tæller denne klasse dobbelt. I alt for denne klasse 14 point. 
 
Marie Schoubye Andersen og Nylykkes Manifique var også til start i begge klasser. I opvarmingsklassen havde de en flot tur der blev fejlfri. 1 point for starten og 4 point for fejlfri runde. 
I mesterskabet får de 1 point for starten. Mesterskabet tæller dobbelt. I alt 7 point til dette stævne.
 
21 Oktober - Holbæk Rideklub - E-stævne (Klubmesterskab)
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA3 (sv.1) i opvarmingsklassen. 2 point for starten. Equipagen red også klubmesterskabet i LA3 og vandt klasse. 7 point for 1.pladsen og 2 point for starten. Da mesterskabsklassen tæller dobbelt får equipagen 18 point for denne klasse. I alt til dette stævne = 20 point.

Til samme stævne var Clara Juel Kraft og Høj's Charming Heitiano til start i LC1 (sv.0)  i opvarmingsklassen og LC1 (sv.0) i mesterskabsklassen. 
1 point for start i hver klasse. Mesterskabsklassen tæller dog dobbelt, så der får equipagen 2 point. I alt 3 point til dette stævne.
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras var også til start i opvarmingsklassen og i mesterskabsklassen. Her red equipagen LC2 (sv.0) i begge klasser. 1 point for hver start. Starten i mesterskabet tæller dobbelt, derfor får equipagen 3 point for dette stævne.
 
Marie Schoubye Andersen og Nylykkes Manifique var til start i både opvarmingsklassen og i mesterskabet. 
I opvarmingsklassen red de de LD2 (sv.0). 1 point for dette ridt. 
I mesterskabsklassen red de LC1 (sv.0) og fik en flot 3. plads. 1 point for dette ridt og 4 point for placeringen. I mesterskabsklassen tæller pointene dobbelt. 
I alt til dette stævne = 11 point.
 
Nicoline Bertelsen og Kirkebakkens Saxo var også til start. Euipagen red ld2 (sv.0) i både opvarmningsklassen og i mesterskabsklassen. 
1 point for starten i opvarmingsklassen og 1 point for starten i mesterskabsklassen som tæller dobbelt. 
I alt 3 point til dette stævne. 
 
Sophie Helmundt og Enigma Edoras var også til start. Equipagen red LD1 (sv.0) i opvarmingsklassen. 1 point for denne start.
I mesterskabsklassen red de LD2 (sv.0) og fik en flot 3. plads. 4 point for placeringen og 1 point for starten. Mesterskabet tæller dobbelt så 11 point i alt til dette stævne.
 
Nicoline Stentoft og Firenze var også til start til klubmesterskabet. Equipagen red LC2 (sv.0) i mesterskabsklassen og fik en flot 1. plads. 
6 point for placeringen og 1 point for starten. Dette tæller dobbelt da det er mesterkskabet. 14 point i alt til dette stævne. 
 
Sif Stange og Kokkedals Surprise var også til start i begge klasser. De red LB1 (sv.1) I opvarmingsklassen får de derfor 2 point og i mesterskabsklassen får de 4 point da pointene tæller dobbelt. 6 point i alt til dette stævne.
 
Emilie Ingemann og Prins Ejgil var til start i LC1 (sv.0) i mesterskabsklassen. 1 point for ridtet. Mesterskab tæller dobbelt så 2 point i alt. 
 
15 Oktober - Slagelse Rideklub - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA3 (sv.1). 2 point for starten.
 
14 Oktober - Slagelse Rideklub - D-stævne
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang 20 og 30 cm. Begge i B0 metoden. Begge fejlfrie. 4 point pr fejlfrie runde og 1 point pr. start. i alt til dette stævne 10 point
 
14 Oktober - Slangerup-Lynge - C-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB1 (Sv.3). 6 point for denne start.
 
8 Oktober - Odsherreds Rideklus - C-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA2 (sv.1). 4 point for starten. 
 
7 Oktober - Odsherreds Rideklub - C-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA1 (sv.1) og LA2 (sv.1). 4 point pr start. I alt 8 point til dette stævne.
 
7 Oktober - Algestrup Sportsrideklub - D-stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivaldi A var til start i LB3 (sv.1) og LA1 (sv.2). De vandt klassen med LA1 og ble nr 2 med LB3. 8 point for 1.pladsen + 3 point for starten og 6 point for 2. pladsen og 2 point for starten. I alt 19 point til dette stævne.
 
Til samme stævne var Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras til start i LC1 (sv.0) og LC2 (sv.0). 1 point for hver start. I alt 2 point til dette stævne.
 
Sophie Helmundt og Enigma Edoras var, også, til start i LD1 og LD2 (sv.0). 1 point for hver start. 2 point i alt til dette stævne.
 
Nicoline Stentoft og Firenzo var også til start til dette stævne. 
Euipagen red LC2 (sv.0). 1 point for denne start.
Euipagen red endnu en LC2 (sv.0) og fik en flot 2. plads. 5 point for denne placering og 1 point for starten. 7 point i alt til dette stævne.
 
Sif Stange og Bjerregårds Finally var til start i LD1 og LC1. 1 point for hver start. 2 point i alt.
 
Emilie Ingemann og Prins Ejgil var til start i LD2 (sv.0) og LC1 (sv.0) 1 point for hver start. 2 point i alt
 
1 Oktober - Vipperød Rideklub - D-stævne
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang 10 og 20 cm, begge fejlfrie. Begge i B0 runder. 4 point pr fejlfrie runde og 1 point pr. start. 
I alt 10 point til dette stævne
 
30 September - Rideklub vestsjælland - D-stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivaldi A var til start i LB3 (sv.1) og LA1 (sv.2). 2 point for starten i LB3 og 3 point for starten i LA1. I alt 5 point til dette stævne.
 
30 Sepmteber - Roskilde Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i spring. Equipagen sprang LC (sv.0) og LB* (sv.1). 1 point for starten i LC og 2 point for starten i LB*. I alt til dette stævne 3 point.
 
29 September - Solrød Rideklub - B-Stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). 12 point for denne start.
 
29 September - Solrød Rideklub - B-Stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB1 (Sv.3). 12 point for denne start.
 
24 September - Rideklub vestervang - D-stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivaldi A var til start i LB3 (sv.1) i en hold cup. Holdet blev 1.uplaceret og dermed får de 2 point for starten.
 
Til samme stævne var Smilla A. Spang Olsen og Golden Miss Honey til starte i LC1 (sv.0) til hold cup. Holdet blev 1. uplaceret. Dette giver 1 point for starten 
 
Nicoline Stentoft og Firenzo var også med til hold cuppen. 1 point for denne start.  
 
24 September - Rideklub Strålen - D-stævne
Sif Stange og Bjerregårds Finally var til start i LD1 og LC1. 1 point for hver start. 2 point i alt
 
Sif Stange og Kokkedals Surprise var til start i LB1 (sv.1) og vandt klassen. De får derfor 7 point for placeringen og 2 point for starten. 9 point i alt til dette stævne
 
16 September - Stevns Rideklub - D-stævne
Sif Stange og Bjerregårds Finally var til start i LD1 (sv.0) (procentklasse) og LC1. 4 point for LD1 og 1 point for hver start. 6 point i alt
 
Emilie Ingemann og Prins Ejgil var til start i LD2 (sv.0) Dette var en procent klasse, derfor får hun 4 point for ridtet og 1 point for starten.5 point i alt til dette stævne
 
10 September - Kolding Rideklub - B-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). De fik en flot 3 plads. 18 point for placeringen og 12 point for starten. I alt 30 point for denne dag
 
9 September - Kolding Rideklub - B-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). 2. kvalifikation til ECCO cup. 12 point for starten
 
8 September - Kolding Rideklub - B-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). 12 point for starten
 
9+10 September - Holbæk Rideklub (Holbæk mesterskaberne)- D-stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivaldi A var til start i LB3 (sv.1) i både opvarmningsklassen og til Holbæk mesterskaberne. Begge klasser vandt de. 
7 point for 1 plads. i opvarmningsklassen plus 2 point for starten. 
7 point for 1. plads i mesterskabsklassen plus 2 point for starten og da dette var et mesterskab tæller dette dobbelt, dvs i alt 27 point for denne. 
 
Samme equipage startede også springning, både i opvarmingsklassen og til mesterskabet. 1 point for start i opvarmningsklassen og 2 point for mesterskabet (1 point der tæller dobbelt) I alt 3 point for denne dag.
 
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA2 (sv.2) i mesterskabsklassen. De fik en flot 2. plads. 7 point for placeringen og 3 point for starten. Dette tæller dobbelt da det er mesterskab. I alt 20 point for denne dag.
 
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i LA1 (sv.2) i både opvarmingsklasse og i mesterskabsklassen. 3 point for starten i opvarmingsklassen og 3 point for mesterskabsklassen. Da mesterskabsklassen tæller dobbelt får de 6 point for denne start. I alt til dette stævne er 9 point.
 
Samme equipage startede også spring. Her startede equipagen B0 med 0 fejl. 4 point for dette og 1 point for starten 
I mesterskabsklassen gjorde de rent bord og vandt. 6 point for 1.pladsen som tæller dobbelt da det er mesterskabsklasse (12 point) og 2 point for starten. I alt 19 point for dette stævne.
 
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang en fejlfri 10 cm i metoden B0. 4 point for fejlfri og 1 point for starten. 
Equipagen startede også Holbæk mesterskaberne, denne runde var i B112. 1 point for starten, som tæller dobbelt. I alt 7 point til dette stævne.
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras var også til start i spring. Equipagen sprang 50 cm i metoden B112. Equipagen blev nr 4. i Holbækmesterskabet. 3 point for 4. pladsen og 1 point for starten. Da denne tæller dobbelt får equipagen 8 point for dette stævne.
 
Nicoline Stentoft og Firenzo var også til start. Equipagen red de LC2 (sv.0) og fik en flot 4. plads. 3 point for starten og 1 point for ridtet. 
I mesterskabsklassen red de også en flot LC2 (sv.0) og fik en 6. plads. 1 point for placeringen og 1 point for starten. Mesterskabsklasser tælle dobbelt så denne klasse giver 4 point i alt. 
5 point i alt for dette stævne.
 
2+3 September - Storeheste dag - C-stævne
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA1 (sv. 2) begge dage. 
De fik en flot 4. og en flot 6. plads. 7 point for 4. plads og 5 point for 6. plads. Plus 5 point pr start. Dvs i alt 22 point for dette stævne.

2+3 September - Storeheste dag - D-stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LB3 (sv.1) begge dage. 2 point for hver start. 4 point i alt til dette stævne.
 
27 August - Algestrup Sportsrideklub - D-stævne
Sophie Helmundt og Enigma Edoras var til start i LD1 og LD2 (sv.0). 1 point for hver start. 2 point i alt til dette stævne.
 
26 August - Himmelev Rideklub - C-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). 6 point for starten.
 
26 August - Algestrup Sportsrideklub - D-stævne
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang 10 og 20 cm. Begge i B0 runder. 4 fejli første runde og 0 fejl i anden runde. 
4 for fejl fri runde og 1 point pr start. I alt 6 point til dette stævne.
 
19 August - Tuse næs køre- og rideforening - D-stævne
Clara Juel kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i spring. Equipagen sprang 10 og 20 cm. Begge i B0 runder. Begge runder med 4 fejl. Så 1 point pr. start. I alt 2 point til dette stævne.
 
13 August - Slagelse Rideklub - D-Stævne
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i spring, i en B0 og en LF. 4 point pr start og. I alt 8 point til dette stævne.
 
12 August - Hvalsø Rideklub - C-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). 6 point for starten
 
15 Juli - Helsinge Rideklub - C-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (Sv.3). De fik en flot 5. plads. 7 point for placeringen og 6 point for starten. I alt 13 point til dette stævne. 
 
12 Juli - Nordvestsjællands Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Aladdin var til start i LD2 (sv.0) som de vandt og LC2 (sv.0). 6 point for 1. pladsen plus 1 pont for starten og 1 point for starten i LC2. I alt til dette stævne 8 point
 
2 Juli - D4 Horse Show OHR - C-Stævne
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA3 (sv. 3) og LA4 (Sv.3) 6 point pr. start til dettet stævne. I alt 12 point.
 
1 Juli - D4 Horse Show OHR - C-Stævne
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA1 (sv.2) og LA4 (sv. 3) Begge ridt udløste 1. pladser. 13 point for LA1 og 14 point for LA4 + 5 point for start i LA1 og 6 point for start i LA4. I alt til dette stævne = 38 point. 

Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i LB1 (sv.1) og LB2 (sv.1) Begge d-klasser. 2 point for hver start. I alt 4 point til dette stævne.
 
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards Don Quixate var til start LB (sv.1) og LA (sv.2) 4 point for start i LB og 5 point for start i LA. I alt til dette stævne= 9 point.
 
30 Juni - D4 Horse show OHR - C-stævne 
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards Don Quixate var til start LB (sv.1) og LA (sv.2) 4 point for start i LB og 5 point for start i LA. I alt til dette stævne= 9 point.
 
18 Juni - Algestrup Sportsrideklub - D-stævne
Victoria Guirado Bruus Jensen og Palermo C-S var til strat i LD1 (sv.0) og LC1 (sv.0). Equipagen vandt med deres LD1 og blev nr. 2. med LC1. 6 point for 1.pladsen og 5 point for 2. pladsen plus 1 point for hver start = 13 point i alt til dette stævne.
 
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LB2 (sv.1) og LA1 (sv.2). De fik en flot 1. plads i LB2, 7 point for denne placering og 3 point for starten i LA1. Yderligere 2 point for starten i LB2. I alt til dette stævne 12 point for dette stævne.
 
17 Juni - Nyskovens sportsrideklub - D-stævne
Sif Stange og Kokkedals Surprise var til start i LB1 (sv.1). De vandt klassen og får dermed 7 point for placeringen og 2 point for starten. 9 point i alt til dette stævne.
 
17 Juni - Algestrup Sportsrideklub - D-stævne.
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LD spring (Sv.0) Desværre blev de eliminieret i første ridt og 2. ridt blev ikke gennemført grundet skybrud. 2 point for dette stævne. 
 
17 Juni - Nordsvestsjællands Rideklub - E-stævne
Clara Juel Kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i LD1 og LD2. 1 point for hver start. I alt 2 point til dette stævne
 
11 Juni - Karlsunde Rideklub - C-Stævne
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA4 (Sv.3) 6 point for dette stævne.
 
10 Juni - Karlslunde Rideklub - C-Stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB0 (sv.4). 7 point for dette stævne. 
 
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA4 (sv.3) 6 point for dette stævne.
 
28 Maj - Nordvestsjællands Rideklub - E-stævne
Clara Juel Kraft og Høj's Charming Heitiano var til start i LD1 og LD2 (sv.0). 1 point for hver start. I alt 2 point til dette stævne
 
21 maj - Holbæk Rideklub - D-stævne (hold cup) 
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA3 (sv.1) Holdet blev nr. 2. 6 point for 2. pladsen og 2 point for starten. I alt 8 point til dette stævne.
 
Emilie Lykke Ingemann og Prins Ejgil var til start i LD2 (sv.0) Holdet blev nr. 2. 5 point for 2. pladsen og 1 point for starten. I alt 6 point til dette stævne.
 
Sif Stange og Kokkedals Surprice var til start i LB1 (sv.1). Holdet blev nr. 2. 6 point for 2. plads og 2 point for starten. I alt 8 point til dette stævne. 
 
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til start i LA4 (sv.3) 4 point for dette stævne.
 
Gustav Frydensberg Larsen og Bomgaardens Design var til start i LC1 (sv.0) 1 point for dette stævne.
 
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i LB1 (sv.1). 2 point for dette stævne.
 
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LB2 (sv.1). 2 point for dette stævne. 
 
21 Maj - Glostrup Rideklub - D-Stævne. 
Agnes Kromann Bjærg og Knock Out var til start i spring, i 90 cm (sv.0) og 100 cm (sv.0). Metode B0. 1 fejlfri runde. Dette giver 4 point for fejlfri ridt og 2 ekstra for start. I alt 6 point denne dag.
 
19 Maj - Midtsjællands Rideklub - C-Stævne
Jasmin Jensen og Palermo C-S var til strat i LA3 (sv.3) og LA4 (sv.4).  6 point for hver start. I alt 12 point for dette stævne. 
 

17 Maj - Nordvestsjællands Rideklub - D-Stævne
Agnes Kromann Bjærg og Knock Out RV var til start i spring, i 80 cm (sv.0) og 90 cm (sv.0). metode B0. Begge runder var fejlfrie. Dette giver 4 point pr ridt og 2 ekstra for start. I alt 10 point denne dag.
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras var ligeledes til start i spring. 30 cm (sv0) og 60 cm (sv.0) Metode B0. Begge runder fejlfrie. 4 point pr runde og 1 point pr. start. I alt 10 point for denne dag.

14 maj - Skibby Ride- og Voltigeklub - D-stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LB1 (sv1)  og LB2 (sv1). I LB1 fik de en flot 2. plads og i LB2 fik de en flot 1. plads = 7 point for 1. plads og 6 point for 2. plads + 2 point for hver start. I alt 17 point denne dag.
 
Smilla A. Spang Olsen og Aladdin startede LD2 og LC1 (sv.0). De var så gode at vinde begge deres klasser. 6 point for hver 1. plads = 12 point + 1 point for hver start = 14 point til dette stævne.
 
13 Maj - Odsherreds Rideklub - C-stævne
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards Don Quixate var til start LB (sv.1) og LA (sv.2) 4 point for start i LB og 5 point for start i LA. I alt til dette stævne= 9 point.

5 Maj - Rideklub Vestervang - D-stævne
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards Don Quixate var til start i holdspring. De sprang LB = 2 point. 
 
30 April - Himmelev Rideklub - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA2 og LA3 (sv. 1) De fik en flot 1. plads i LA2 og blev nr. 3 i LA3. 7 point + 5 point + 4 point for start. I alt 16 point for dette stævne.
 
30 April - Hovgård Rideklub - B-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB2 (sv.3) I alt 12 point til dette stævne.
 
29 April - Hovgård Rideklub - B-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB1 (sv.3) I alt 12 point til dette stævne.
 
29 April - Hashøj Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i LC3 bareback (sv.0) showklasse og LB1 (sv.1) I LB1 fik de en flot 2. plads = 6 point + 2 point for starten + 1 point for starten i LC3 = 9 point for dette stævne.
 
Sif Stange og Kokkedals Surprise var til start i LC1 (sv.0) og LB1 (sv.1) 1 point for start i LC1 og 2 point for start i LB1. 3 point i alt.
 
Emilie Ingemann og Prins Ejgil var også til start. Equipagen red LD2 (sv.0) og LC1 (sv.0) LD2 udløste en flot 1 plads. 6 point for placering og 1 point for starten. LC1 var en procent klasse od udløser derfor 4 point for ridtet og 1 point for starten. 12 point til dette stævne.
 
28 April - Hovgård Rideklub - B-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art var til start i MB0 (sv.3) I alt 12 point til dette stævne. 
 
23 April - Helsinge rideklub - C-stævne
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards Don Quixate var til start i spring og sprang LB (sv. 1) og LA (sv. 2).  4 point for LB start og 5 point for LA start. I alt til dette stævne = 9 point
 
22 April - Aagerupgård Sportsrideklub - D-stævne
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras var til start i springning og sprang 50 cm (sv0.) B0 Metode. 4 point for fejlfri runde og 1 point for starten. I alt 5 point for denne dag.
 
22 April - Aagerupgård Sportsrideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i LC3 (sv. 0) og LB1 (sv. 1) I LC3 fik de en flot 1. plads = 6 point + 1 point for start + 2 point for start i LB1. I alt for denne dag = 9 point. 
 
22 April - Aagerupgård Sportsrideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Golden Dancer var til start i spring, LD og LC. I LD fik de en flot 1. plads = 6 point + 1 point for start. I LC fik de en flot 2. plads = 5 point = 1 point for start. I alt 13 point for denne dag.
 
22 April - Aagerupgård Sportsrideklub - D-stævne 
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LE og LD (spring) 1 point for hver start = 2 point. 
 
22 April - Dragør- Store Magleby Rideklub - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo var til start i LA2 (sv.1) og LA3 (sv.1) I LA3 fik de en flot 1. plads = 7 point + 4 point for start. I alt 11 point for denne dag. 
 
22 April - Næstved Sportsrideklub - D-stævne
Sif Stange og Kokkedals Surprise var til start i LC1 (sv.0) og LB1 (sv.1) 1 point for start i LC1 og 2 point for start i LB1. 3 point i alt til dette stævne
 
16 April - Nordvestsjællands Rideklub - D-stævne.
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LB1 og LB2 (sv.1)  De fik en flot 1. plads i LB1 = 7 point + 2 point for start. 2 point for start i LB2. I alt 11 point for denne dag.
 
16 April - Hvalsø Rideklub - C-stævne.
Jasmin Jensen og Palermo C-S startede LA1 sv 2 og LA4 sv 3. I LA1 fik de en flot 1. plads = 13 point + 5 point for starten. LA4 fik de en flot 2. plads = 12 point + 6 point for start. I alt 36 point for denne dag. 
 
15 April - Odsherreds Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Aladdin startede LD1 og LD2. Equipagen opnåede en flot 1.plads = 6 point + 1 point for hvert start. 8 point i alt. 
 
7 April - Rideklub Vestsjælland - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo startede CUP CAKE CUP (LA1 sv. 1) hvor holdet vandt. Dette giver 7 point for placeringen + 2 for starten. I alt 9 point.
 
Sif Stange og Kokkedals Surprise startede CUP CAKE CUP (LC1 sv.0) hvor holdet vandt. 6 point for 1. pladsen og 1 point for starten. 7 point i alt til dette stævne.

6. og 7. april - Nyskovens Rideklub - D-stævne
 
Jasmin Jensen og Palermo C-S startede LA1 dressur - svh. 2 = 3 point for starten. Ekvipagen startede også 2 x LA 3 og LA4 - svh. 3 = 4 point for hver start = 12 point. Da de i den ene LA3 fik en 2. plads er der 8 point yderligere - dvs. ialt 23 point for disse 4 dressurstarter 6. og 7. april. 
 
Sif Stange og Kokkedals Surprise var også til start. LC1 (sv.0) fik de en flot 2. plads og de startede også LB1 (sv.1) 5 point for 2. plads, 1 point for start i LC1 og 2 point for start i LB1. I alt 8 point.
 
2 April - Sportsrideklubben - D-stævne
Sif Stange og Bjerregårds Finally sprang 70 cm, i metoden B0. 1 point for starten
 
3 April - Sportsrideklubben - D-stævne
Sif Stange og Bjerregårds Finally sprang 70 cm i metoden B0. 1 point for starten
 
4 April - Sportsrideklubben - D-Stævne
Sif Stange og Bjerregårds Finally sprang 70 cm i metoden S1. 1 point for starten.
 
1 April - Midtsjællands Rideklub - D-Stævne
Sif Stange og Kokkedals Surprise var til start i LC1 (sv.0) og LB1 (sv.1) LC1 vandt de. 6 point for 1. plads og 1 point for starten. LB1 giver 2 point for starten.9 point i alt til dette stævne.
 
26. marts - Vemmelev Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen startede LC 2 = 1 point og vandt LC 3 = 6 point + 1 point for starten = 8 point denne dag 
 
19. marts - Himmlev Rideklub - D-stævne 
Smilla A. Spang Olsen sprang 2 B0 springklasser, den ene fejlfrit = 4 point og i den anden klasse blev de eliminert = 1 point = 5 point denne dag 
 
11. marts - Slangerup-Lynge Rideklub - C-stævne 
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards don Quixate sprang LB (sv.1) og LA (sv.2) = 4 point for start i sv.1 og 5 point for start i sv.2.
Ialt til dette stævne = 9 point (C-stævne)
 

5. marts - Hashøj Rideklub - D-stævne 
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A var til start i LE og LD (spring). 1 point fot hvert start = 2 point. 
 
5. marts - Hvalsø Rideklub - D-stævne
Sif Strange og Kokkedals Surprice vandt LC1 dressur = 6 + 1 point og fik en 2. plads i LC2 dresssur = 5 + 1 point = 13 point denne dag 
 
4. marts - Kongelundens Rideklub - D-stævne
Sif Strange og Bjerregaardens Finally sprang 50 og 60 cm - metode B0 - den ene fejlfrit = 4 point + 1 point for starten, den anden med 4 fejl = 1 point for starten = 6 point ialt denne dag
 
25. februar - Odshererd Rideklub - D-stævne
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards don Quixate sprang LB og LA - metode B0 begge klasser fejlfrit = 5 point for LB (svh 1) og 6 point for LA (svh. 2) = 11 point denne dag 
 
 
19. februar - Albertslund Rideklub - D-stævne
Sif Strange og Bjerregaardens Finally sprang 50 og 60 cm - metode B0 fejlfrit i begge klasser = 2 x 4  point = 8 + point pr start. 10 point ialt denne dag 
 
11. februar - Vallensbæk Rideklub - D-stævne
Sif Strange og Bjerregårdens Finally spang 50 cm og 60 cm = 2 poin
 
11. februar - Østsjællands Rideklub - C stævne
Andrea Werling Rasmussen og Østergaards don Quixate sprang LB (sv.1) og LA (sv.2)  = 4 point for start i sv.1 og 5 point for start i sv.2. 
Ialt til dette stævne = 9 point (C-stævne)
 
Sif Strange og Kokkedals Surprice sprang 30 cm og 40 cm = 2 point 

11. februar - Midtsjællands Rideklub - D-stævne
Smilla A. Spang Olsen og Lundens Golden Dancer startede LC3 dressur = 1 point (D-stævne)
 
10 Februar - Østsjællands Rideklub - D-stævne
Sif Stange og Kokkedals Surprise var til start i 30 cm og 40 cm. Begge metode B0. De fik en flot fejlfri runde i 30 cm. 1 point for hver start og 4 point for fejlfri runde i 30 cm. 6 point i alt.
 
5. Februar - Aagerupgård Sportsrideklub - C-Stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art startede MB0 (sv. 3) I alt 6 point for start. 

5. februar - Solrød Rideklub - D- stævne
Camilla Jøhnk Kristensen og Linds Vivladi A vandt LB1 dressur = 7 point + 2 point for starten (sværhedsgrad 1) = ialt 9 point denne dag 
 
27 Januar - Riders Cup - D-stævne
Sif Stange og Bjerregårds Finally sprang 70 cm, i metoden B0 2 gange. 1 fejlfri runde. 1 point pr start og 4 point for fejlfri runde. 6 point i alt til dette stævne.
 
14. januar - Faxe Køre- og rideforening - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo startede det nye stævneår med en 2. plads LA1 dressur = 8 point og startede også LA2 dressur = 2 point = ialt 10 point denne dag, da dette er sværhedsgrad 1

22. januar - Algestrup Sportrideklub - D-stævne
Gustav Frydensberg Larsen og Bomgårdens Design startede LD1 dressur = 1 point og vandt LD2 dressur = 6 point + 1 point for starten = ialt 8 point denne dag 
 
27. januar - Riders Cup - D-stævne
Sif Strange og Bjerregårdens Finally sprang 2 x 70 cm = 2 point 
 
28. januar - Midtsjællands Rideklub D-stævne
 
Sif Strange og Kokkedals Surprice startede LD1 dressur  = 1 point 

Smilla A. Spang Olsen og Lundens Golden Dancer startede LC 3 dressur = 1 point (D-stævne) 
 
******
 
OBS - en fejlfri runde i B0 klasserne - dvs. sløjfeklasser, hvor alle der rider fejlfrit får en roset - giver point som ved en 3. plads i en pågældende sværhedsgrad.

For øvrige klasser/ metoder, er der kun point ved alm. opnået placering, dvs. at rytteren har vundet en roset enten ved en 1., 2. 3. plads osv.

Man får dog altid mindst 1 point for at starte E og D stævner og yderligere points jo højere sværhedsgrad man rider uanset resultat. 
 
Se pointskemaet og skema for sværhedsgrad under "Chamionatsregler"
 
 
***
 
Championat 2022
 
 
Spring Pony: 
 
Clara Juel Kraft på Sara Maegaard = 177 point

Smilla Andrasardóttir Spang Olsen på Golden Dancer = 33 point
 
Agnes Kromann Bjærg på Løjesøgaards Smilla = 25 point
 
Gustav Frydensberg Larsen og Rålandgårds Karlson = 11 point 
 
 
Dressur pony: 
 
Smilla Andrasardóttir Spang Olsen på Golden Dancer = 63 point
 
Agnes Kromann Bjærg på Løjesøgaards Smilla = 43 point
 
Gustav Frydensberg Larsen på Rålandgårds Karlson = 37 point 
 
Nicoline Stentoft på Firenzo = 35 point 
 
Camilla Jøhnk Kristensen på Lind´s Vivaldi A = 33 point 
 
Clara Juel Kraft på Sara Maegaard  = 6 point 
 
 
Spring hest:
 
Malou Bruhn Jensen og Narnia Edoras = 40 point
 
 
Dressur hest :
 
Jette Foss Nielsen på Elmeskovs Kenzo = 97 point 
 
Tilde Rasmussen på Piece of Art = 10 point 
 
Malou Bruhn Jensen på Narnia Edoras = 4 point 
 
 
******
Stævner 2022: 
 
 
28. december -
Jette Foss Nielsen og Elmeskovs Kenzo sluttede det meget flotte stævneår af med en 2 plads LA1 dressur = 8 point og startede også LA2 dressur = 2 point = 10 point denne dag, da dette er sværhedsgrad 1.
 
27. december - Hillerød Rideklub C og D stævne
Clara Juel Kraft og Sara Maegaard sprang D-klasse LC metode B0 = 4 + 1 = 5 point.
 
Samme dag sprang de C-klasse LB metode B4 med 2 flotte fejlfrie runder, dog uden placering = 2 point dvs. alt 7 point til dette stævne
 
10. december - OHR - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elemeskovs Kenzo startede LA1 og LA2 dressur = 4 point denne dag, da det er sværhedsgrad 1.
 
Smilla Andrasardóttir Spang Olsen på Golden Dancer startede LC3 dressur = 1 point denne dag
 
 
4. december - Hvalsø Rideklub - D-stævne
Smilla Andrasardóttir Spang Olsen på Golden Dancer startede LC3 dressur = 1 point denne dag 
 
3. december - Ringsted Rideklub - D-stævne
Malou Jensen og Narnia Edoras startede LD2 og LC1 dressur = 1 point for hver start = 2 point denne dag 
 
26. og 27. November - Faxe Rideklub - C-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art startede MB0 begge dage = 2 point for hver start (C-stævne) = 4 point ialt 
 
27. november Helsinge Rideklub - C-stævne
Clara Juel Kraft og Sara Maegaard sprang LB1* B7 med 0 fejl i begge runder = 4 + 2 point = 6  point og sprang også LB2* metode B4 dog med en afsidning = 2 point for denne start - dvs.= 8 point ialt denne dag
 
 
19. November Slagelse Rideklub - C-stævne
Clara Juel Kraft og Sara Maegaard sprang LB1* S2 fejlfrit og 8,0 i stilkarakter = 2 point og LB2 B7 med 2 flotte fejlfrit runder dog uden placering = 2 point (C klasser) = 4 point denne dag
 
 
12. november - Slangerup Lynge Rideklub - C-stævne
Clara Juel Kraft og Sara Maegaard sprang LB1* S2 fejlfrit og 8,0 i stilkarakter = 2 point og LB2 B7 med 2 flotte fejlfrit runder dog uden placering = 2 point (C klasser) = 4 point denne dag
 
 
30. oktober Faxe Rideklub -C-stævne
Tilde Rasmussen og Piece of Art startede MB0 dressur = 2 point 
 
29. oktober Hashøj Rideklub - D-stævne
Jette Foss Nielsen og Elemeskovs Kenzo vand LA1 dressur = 8 point + 1 point for starten =  9 point og fik en 3. plads i LA2 dressur = 6 point = 1 point for starten = 7 point - dvs. ialt 15 point denne dag 
 
 
29. oktober - Aags - Halloween - C-stævne
Clara Juel Kraft og Sara Maegaard sprang LB1* S2 fejlfrit og 8,0 i stilkarakter = 2 point og LB2 B4 med 2

© 2016 Holbæk Rideklub | Ladegårdsalleen 3B, 4300 Holbæk  | hol.bestyrelse@gmail.com